Kvartalet

Om Urtekvartalet

Kombinasjonen av prosjektets størrelse og beliggenhet gjør Urtekvartalet ulikt  noe annet byutviklingsprosjekt i Oslo akkurat nå. 

Kvartalet binder sammen Grünerløkkas pulserende og mangfoldige byliv med kunnskaps- og  næringsklyngen som vokser frem langs østsiden av Akerselva. Prosjektet består av tre bygg som til sammen skal gi
inntil 3 500 nye arbeidsplasser i området.

Totalt ca. 48 000 kvm BTA 
Ferdigstillelse ca. Q4 2020/ Q4 2022
Ca. 3 500 arbeidsplasser

Fellesfasiliteter & servicekonsept

Det planlegges et unikt og eksklusivt servicekonsept for hele Urtekvartalet. Tanken er at alle leietakerne vil ha tilgang til alle restauranter, kaféer, felles møtefunksjoner m.m. uavhengig av hvilket bygg de er leietaker i.  En slik delingsøkonomi vil være kostnadsbesparende samt medføre økt kvalitet og fleksibilitet for leietaker.

Servicekonseptet omfatter resepsjon med Site-manager, bespisning, møteromssenter, treningsfasiliteter, squashbane, garderobe med dusj og sykkelparkering. 

Den enkelte ansatte kan også kjøpe og bestille tjenester som takeaway-mat, skjorterens, bilvask, sykkelreparasjon og mer gjennom byggets site manager eller applikasjon. Utleier har ambisjoner om å levere et fremtidsrettet bygg med smarthus- og sensorteknologi. Det vil bli lagt vekt på leietakernes egen medvirkning slik at bygget blir tilpasset egne ønsker, krav og behov.

Egen service-app

Bedriftsrestauranter

Møterom & konferansesenter

Sykkeparkinger, ca. 700 plasser

Treningssenter

Kaffebarer

Site-manager