Kvartalet

Om Urtekvartalet

Prosjektets størrelse og sentrale beliggenhet gjør Urtekvartalet unikt og ulikt alle andre pågående byutviklingsprosjekter i Oslo.  

Kvartalet som ligger kun få minutter fra Oslo S, binder sammen Grünerløkkas pulserende og mangfoldige byliv med kunnskaps- og næringsklyngen som vokser frem langs østsiden av Akerselva. Prosjektet består av tre bygg som samlet skal gi inntil 2 000 kontorarbeidsplasser og
2 000 studieplasser.  


Totalt ca. 45 000 m2  BTA 

3D illustrasjon: Fasadene til Urtekvartalet
3D illustrasjon: Fasadene til Urtekvartalet
3D illustrasjon: av Veksthuset fra Nylandsveien
3D illustrasjon: av Veksthuset fra Nylandsveien

Fellesfasiliteter & servicekonsept

I Urtekvartalet skal det være enkelt og problemfritt å være leietaker. Derfor har kvartalet et eksklusivt servicekonsept. Leietakere i kvartalets tre bygg har tilgang til alle restauranter
og kaféer, felles møtefunksjoner og mye mer. Hensikten ved å dele på slike fellesfasiliteter er å kunne tilby økt kvalitet og fleksibilitet, og bedre synergi mellom byggene.  

Noen av fellesfasilitetene i Urtekvartalet er resepsjon med site-manager, bespisning, møteromssenter, treningsfasiliteter med for eksempel squashbane, garderobe med dusj og sykkelparkering. Via site-manager eller en egen service-app er det også mulig å kjøpe og bestille tjenester som takeaway-mat, skjorterens, bilvask eller sykkelreparasjon.  

Driften av Urtekvartalet via service-appen legger til rette for utstrakt brukermedvirkning, slik at arealene hele tiden tilpasses de enkelte brukernes behov og ønsker.

Egen service-app

Bedriftsrestauranter

Møterom & konferansesenter

Sykkeparkinger, ca. 700 plasser

Treningssenter

Kaffebarer

Site-manager