Drivhuset


Drivhuset blir lillebror i Urtekvartalet og er også kjent som lavblokka. Det totalrenoverte bygger er på ca. 4 944 m2 og skal fylles av kreative mennesker. Det skal være en opplevelse og et kick å komme inn i Drivhuset, her skal man blomstre og få lyst til å skape!  

Bygget får egen bedriftsrestaurant, kaffebar, resepsjon og møteromsfasiliteter. Stilen på bygget kler den storslåtte arkitekturen og i stil og farger vil mange gjenkjenne uttrykk fra det kuleste på Grünerløkka. Her er det leietakerne som avgjør hvilken bruk bygget får. 


Drivhuset var opprinnelig et trykkeri som nå rehabiliteres til kontor- og næringsbygg. Det er store muligheter for å lage unike løsninger for deg som leietaker. Drivhuset har også en flott skjermet bakgård med gode solforhold. Bygget egner seg godt både som enebruker- og flerbrukerbygg. Det er også mulighet for et påbygg tilsvarende 1 000 m2 kontorlokaler, fordelt på etasjene. Tiltenkt overtakelse er Q4 24/Q1 25. 

3D Illustrasjon: Spennende fasiliteter i Drivhuset via bygulvet
3D Illustrasjon: Spennende fasiliteter i Drivhuset via bygulvet

Drivhusets fasiliteter

Her er visjonen å skape et spennende butikk- og næringskonsept, med blomsterbutikk, frisør, kaffebar, restaurant og sykkelpark.

 

Plantegninger

Påslag fellesareal kommer i tillegg til ovennevnte areal.

1. etasje

Utadrettet bar –  ca. 56 plasser
Utadrettet kaffebar –  ca. 85 plasser

Kantine –  112 plasser
+kjøkken/oppvask/servering

Bakgård – ca. 112 plasse

Etasje Type BTA
4 Kontor 1 322
3 Kontor 1 323
2 Kontor 1 337
1 Restaurant mm 1 121
U1 Lager, arkiv, garderober 584
Totalt    Ca. 5 687
Kontakt oss